Dette viser selvtillit i senga

Sex med kondom. Gjør kondomet til en del av sexleken.


av Nathalie Nilsen    Oppdatert 24.08.2012 18:44:16   

Foto: Jupiterimages.com
Del på Facebook
annonse

1. Spill skuespill

Lek med utkledning og forskjellige roller i senga er en kinky og morsom måte å utforske hverandres personlighet og lekenhet. Skuespill handler om å gjøre noe dere ellers ikke gjør, om å skape spenning og variasjon mellom lakenene. Med en stilig parykk på hodet blir man lett mer løssluppen, bare se på Lynette i ”Frustrerte fruer”. Rock opp sexlivet!

2. Besøk gamle dager

Husker du da dere var nyforelsket, holdt hender konstant og hadde dere overalt? De dagene er kanskje forbi, men nå er det på tide for deg og kjæresten å besøke alle de gamle stedene dere pleide å snike dere unna for spontane hyrdestunder. Det er på tide å gjøre ugagn igjen! Husk å knote med kondomet.

3. Erotisk mat

Du trenger ikke å stå naken i forkle og lage avanserte penisformede bakverk for å fremkalle en morsom og erotisk opplevelse med mat. Erotisk mat handler om å kose seg sammen og bli tent med smakssansene. Det er fare for at den sexy seansen raskt ender på kjøkkenbenken.

4. Crazy sex

Crazy sex er en type sex man har når man ramler hjem klokka halv fem om morgenen, etter en solid bytur med mye gnikkedans og klining, og denne stemningen kan dere skape med champagne-fest hjemme. Crazy sex får alle andre hverdagssysler til å virke meningsløse, det er sex uten hemninger, moral og selvhøytidelighet. Bare hundre prosent rå, usensurert knulling.

5. Naken-gjemsel

Husker du de gamle lekene man lekte i barndommens bursdager? Nå er det på tide å oppgradere de samme lekene til voksen-standard. Du trenger ikke leke «Boksen går» i blanke messingen, men hva med en runde «Nødt eller sannhet?» Eller «Flasketuten peker på» for to? Garantert klinings.

6. Fjernstyrt sex

- Du «fjernstyrer» kjæresten til å gjøre akkurat det du liker med kroppen din. «Høyre, litt ned, ikke der du vanligvis tror, men DER!» Fjernstyrt sex handler ikke om å bruke kjæresten som en kjempestor tjenerdildo, det handler om å lære mer om hverandres kropper. Med andre ord: Verdens diggeste anatomileksjon!

20 000 med klamydia hvert år

Over halvparten av nordmenn mellom 20 og 35 år mener at man ikke trenger beskyttelse om man har sex med en venn eller bekjent fordi det er noen man kan stole på.

Samtidig er det et paradoks at 6 av 10 mener man kan ta for gitt at den andre bruker en form for prevensjon dersom ingen tar det opp, mens like mange svarer at de heller sjanser uten kondom enn å ta opp spørsmålet selv.

Dermed ender det ofte med ubeskyttet sex.

Og etter den søte kløe?

Hvert eneste år blir det påvist over 20 000 tilfeller av klamydia, som er den mest vanlige seksuelt overførbare bakterielle infeksjonen i Norge.

Til en hver tid regner Folkehelseinstituttet med at én av 20 seksuelt aktive unge er smittet, og i tillegg kommer andre seksuelt overførbare sykdommer og uønsket graviditet.

Kilde: www.folkehelseinstituttet.no