Prostatagleder og hvordan tilfredsstille din mann til nye høyder…

Det har vært skrevet side opp og side ned om kvinnens g-punkt, ikke så mange vet at også mannen har et tilsvarende lystsenter. Lær deg hvordan du kan hjelpe han til enda bedre nytelse.


av Lystogglede.no    Oppdatert 06.11.2006 14:25:46   

Del på Facebook
annonse

Hans g-punkt er hans prostatakjertel, eller rettere sagt prostata som sitter i endetarmen på fremre vegg mot pungen og penis.
Kjertelens oppgave er å produsere sekret eller sædvæske som blander seg med sædcellene under uttømmingen. Men kjertelen er også omgitt av mange nerveender, dvs at det er et superfølsomt område for mannen.

Man kan stimulere prostata ved å trykke mot et punkt i mellomkjøttet mellom anus og pungen. Mange vil også kalle dette mannens g-punkt. Det er også lettere tilgjengelig og kanskje mer komfortabelt å begynne å stimulere enn å gå direkte på å stimulere hans prostata. Ved å trykke fingrene på dette følsomme punktet vil mannen ofte oppleve sterkere ereksjon og påfølgende orgasme.

Man må føle seg frem og eksperimentere med hvor fast man skal trykke, da det vil variere fra mann til mann hva han synes er deilig. Mange menn synes at det er deilig hvis man presser mot mellomkjøttet og samtidig masturberer han eller gir ham oralsex. Det kan høyne nytelsen for ham, men vær følsom og la ham guide deg til å gjøre det han synes er deilig.

Og så, nå er vi inne på å virkelig stimulere hans g.punkt nemlig å stimulere prostata direkte. Mange menn synes at det er ekkelt hvis du skal putte enten fingeren eller et sexleketøy opp i endetarmen hans, men for å komme til prostatakjertelen er det nettopp det du må gjøre.

Det eksisterer mange rare myter og en av dem er at hvis en mann synes at det er deilig å få stimulert anus eller å få noe inn der bak så er han homofil. Dette er ikke sant. Homofile og heterofile menn har de samme følsomme punktene og dette handler om å stimulere disse for å gi ham mer nytelse verken mer eller mindre. Så hvis dere begge har lyst er det bare å gå i gang. Det anbefales å bruke masse olje eller glidemiddel, da anus ikke har noen naturlig smøring. Renslighet er en selvfølge.

En fin stilling er hvis han ligger på ryggen med åpne ben. Man kan begynne å stimulere penis og pungen så massere innsiden av lårene hans med begge hender mens man forsiktig gir ham oralsex. Det er viktig at han slapper godt av og er i en tilstand av opphisselse og nytelse. Mens du gjør dette så kan man smøre inn anus med rikelig med olje, og massere og kjærtegne denne med sakte dvelende bevegelser. Forsiktig lar man så pekefingeren eller langfingeren penetrere anus. Prostata sitter litt opp i endetarmen på veggen opp mot penis og kjennes som en liten valnøttstor forhøyning og når du kjenner denne skal du mykt men samtidig bestemt stryke og trykke på denne. Men vær forsiktig, ellers så kan hele leken være over på sekunder!

Husk at menn er ultrasensitive her så vær forsiktig. Fortsett gjerne stimuleringen av hans penis enten oralt eller med den ledige hånden, og hvis han synes at det er deilig så kan du trykke litt hardere eller la fingeren / leketøyet gli raskt ut og inn av anus. La han bestemme tempo og hvor hardt du skal trykke, men hvis du gjør dette med innlevelse og lar ham slappe av og kun konsentrere seg om sin egen nytelse så er det nesten garantert at han vil få en superdeilig orgasme.

Etter hvert som man kanskje blir litt modigere så kan det være en god ide å prøve et sexleketøy som er beregnet for dette, enten med eller uten vibrator. Her må man bare prøve seg fram for å finne ut hva man liker best.

Kilde: www.lystogglede.no