Kvinnelig ejakulasjon.

Et tema som opptar mange som er opptatt av G-punktet og G-punktorgasme er kvinnelig ejakulasjon, dvs om kvinner kan sprute når de får orgasme.


av Lystogglede.no    Oppdatert 17.05.2006 22:14:03   

Del på Facebook
annonse

G-punktet er et punkt eller et område i vagina som sitter omtrent 3 til 5 cm innenfor åpningen på skjedens fremre vegg og som kjennetegnes ved at det kjennes litt svampaktig eller litt ruglete ut.

I motsetning til skjedeveggen for øvrig som er glatt. Det er de paraurethrale kjertler som sitter i dette området og når man ejakulerer så er det en konsekvens av at disse blir stimulert og avgir en klar og luktfri væske. Det er altså ikke urin!

Mange har lest eller hørt om dette og vil gjerne prøve, mange tenker også at dette kan være med å føre sex-livet til nye høyder - og det kan det!
Men det kan være greit å vite at en ejakulasjon ikke alltid kommer samtidig med en orgasme, for noen kan det holde at G-punktet har blitt stimulert lenge nok. Men de fleste vil oppleve en intens lystfølelse og opphisselse når det blir stimulert, samtidig med en sterk trang til å tisse.
Noen kvinner er redde for å tisse på seg når de blir opphisset og har sex, spesielt når de får orgasme og vil derfor knipe igjen noe som da vil stoppe orgasmen og de vil ikke få til å ejakulere. Her følger derfor noen tips som kan hjelpe.

Tiss før man begynner med sex! Dette er lurt siden følelsen før man ejakulerer kjennetegnes av en intens trang til å tisse og man vil være sikker på at følelsen kommer av opphisselse og ikke av at man faktisk må tisse. På denne måten kan man være trygg og slapper dermed bedre av. Og det er jo også noe av cluet når man skal få til noe innen sex, man må være trygg og avslappet og ikke ha press på seg til å absolutt prestere. Kvinner har lett for å blokkere når de ikke føler seg avslappet og det nedsetter nytelsen og evnen til å få orgasme.

Det kan ta lang tid kanskje over en halv time med stimulering før man kommer. Man kan prøve seg fram enten med en partner eller alene. Noen liker best å bruke en vibrator, enten med bøy eller uten og gni denne mot G-punktet. Andre liker kanskje bedre å bruke en dildo uten vibrasjon og det må man bare finne ut av selv. Hvis man har en utholdene partner så kan samleie i hundestillingen, hvor penis gnis mot punktet bakfra være deilig og føre til ejakulasjon. Man kan også bruke fingrene, enten selv eller at partneren gjør det. Mange synes at dette er det som lettest gir dem G-punkt orgasme. Men det er deilig med klitorisstimulanse samtidig eller at man bytter på mellom klitoris og G-punktet.

Varier til du finner ut hva som er godt og deilig for deg, og hva som gjør ”susen”. Alle kvinner kan ejakulere hvis man bare klarer å slappe av. Men man må la seg flyte med i opphisselsen og nytelsen. Det skal jo være en deilig lek, ikke en oppvisning i seksuelle prestasjoner. Og at øvelse gjør mester gjelder også her så hvis man ikke får det til så gjør ikke det noe så lenge man har det deilig, det er jo bare å prøve igjen.