Intimbarbering

Den sensuelle følesen av en glattbarbert vagina er for mange menn uimotståelig. Om du er kvinne og ønsker en liten landingsstripe eller vil være helt glatt, eller du er mann som ønsker glattbarberte testikler så finnes det.........


av Lystogglede.no    Oppdatert 17.09.2006 11:13:32   

Del på Facebook
annonse

Den sensuelle følesen av en glattbarbert vagina er for mange menn uimotståelig.
Det er flest kvinner som fjerner hårene nedentil, men også mange men som liker å ha en glattbarbert pung.

Intimbarbering / frisering er for mange et tabubelagt emne som man ikke snakker om. Mange ser på det å glattbarberte kjønnsorganer som det å ha pedofile lyster, men for de fleste av de som gjør dette, handler det ene og alene om hygiene og om å slippe å bli forstyrret av hår når de har oral sex eller samleie.

Mange ser også intimbarbering som pornografisk eller opplever det som ubehagelig pga. stikkende ettervekst.
Stjernene i sex filmer har ofte ikke noe hår eller har frisert dotten sin slik at de bare har en tynn stripe i forkant. Dette fordi oralsex er et gjennomgående tema i stort sett alle filmer og fordi de fleste av oss synes det er mer forførende med et barbert / frisert kjønnsorgan enn hvis de hadde vist et med en skikkelig skog av hår.

Det å utføre oralsex på en hårløs vagina er for de fleste men mer opphissende og fristende en det å slikke en vagina med hår, hvor de også som oftest får hår i munnen.

Om du er kvinne og ønsker en liten landingsstripe eller vil være helt glatt, eller du er mann som ønsker glattbarberte testikler så finnes det kremer som kan brukes etter hårfjerning slik at du slipper plagene med unødvendig hudirritasjon og nupper.
After shave balm er en beroligende krem som påføres etter hårfjerning og som gir deg den sexy glatte følelsen med engang fordi den roer ned og pleier huden slik at du unngår irritert og nuppete hud.

Man snakker ofte om intimbarbering, men fordi om du ønsker å fjerne hårene nedentil er det ikke dermed sagt at du må bruke barberhøvel. Hårfjerningskrem og voks kan også brukes, men er nok litt mer tidkrevende og tungvint i bruk samtidig som det medfører mer søl.
Barbering er nok den enkleste måten å vedlikeholde en intimfrisyre.

Barbering med høvel kan lett føre til små kutt og rifter. Det anbefales derfor å bruke en liten barbermaskin som er spesial designet for intimbarbering. Denne typen er også meget velegnet for kvinner som ønsker å vedlikeholde bikini linjen , den er også liten og nett og kan derfor enkelt tas med på reise.

Denne type barberings maskiner er batteridrevne og enkle i bruk. De gir også en like glatt følelse som hårfjerningskrem og voks gjør. Du får også en mykere ettervekst med denne typen barbering kontra det å bruke høvel. Voks er nok det som gir det mest langvarige resultatet, men det kan være vondt og ubehagelig å bruke i et så følsomt område som underlivet er for kvinner og menn.

Hvis du synes det er vanskelig å barbere deg selv, så få partneren din til å hjelpe deg. En god ide er å legge dette inn som en sexlek og en del av forspillet. Dere kan da hjelpe hverandre med hårfjerningen, ta en delig dusj sammen etterpå og hjelper hverandre med å smøre på en spesiallaget etterbarberings krem etterpå. Dette kan for mange være en erotisk og sensuell seanse før et samleie hvor dere begge nyter hverandres nyfriserte kjønnsorganer. Pass bare på å ha godt lys på badet og vent med de levende lysene og vinen til etter dere er ferdig med barberingen.

Du / dere vil etterhvert med litt øvelse få en god teknikk på hvordan du gjør dette. Huden blir også vant til barberingen slik at irritasjonen også avtar etterhvert. Vedlikeholdet av din intimfrisyre / barbering vil også bli en del av din egenpleie og vil bli lettere og mindre tidkrevende.