Fjalar!  Helse
Seksuelle problemer
HJEMErotikk & Samliv > Seksuelle problemer >
 
Relateret tema
  - Ereksjons- problemer
  - Fortidlig utløsning
  - Impotens
  - Orgasme problemer
  - Smerter ved samleie
  - Svinnende sexlyst

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!

Spør ekspertene om
 - Alder
 - Belasningsskader
 - Forbrenning
 - Komme i gang
 - Kondisjon
 - Kosthold
 - Kroppsvekt
 - Motivasjon
 - Muskelbygging
 - Oppstramming
 - Opptrening etter sykdom
 - Overtrening
 - Rusmidler og narkotika
 - Slanking
 - Smerter og skader
 - Styrketrening
 - Teknikk
 - Trening
 - Treningsopplegg

Mistet sexlysten?

At kvinner mister sexlysten er et kjent fenomen, men hva når dette skjer med mannen? Ikke er de særlig flinke å snakke om det heller.

>>>Les mer

Svinnende sexlyst?

I de fleste undersøkelser sies det at vi har sex 1,6 ganger i uken. Det må nevnes at dette varierer noe i løpet av et langt liv. Grunnene til dette kan variere, alt etter hvor en befinner seg i livet.

>>>Les mer

Dette kan bedre sexlivet flere hakk.

Det er en kjent sak at kvinner bør gjøre jevnlige knipeøvelser for underlivet for å opprettholde sterke PC-muskler, men visste du at dette er noe også menn bør gjøre?

>>>Les mer

Ereksjonsproblemer

Dersom du har problemer med å få ereksjon, er du ikke alene. Legene møter ofte menn med dette problemet, og har god behandling som kan hjelpe.

>>>Les mer


ANNONSE

Ereksjonsproblemer.

Ereksjonsproblemer er stort sett veldig vanskelig å prate om for de som er rammet av dette. Men det er viktig at man tar kontakt med lege hvis dette er noe som vedvarer, for å snakke om dette. Ofte er det mange faktorer som spiller inn som om man lever et stresset liv, har en eller annen sykdom, hvis man går på medisiner, lyst, osv, men dette sjekker legen. Men fortvil ikke, her har vi skrevet om et produkt som er til hjelp for de med ereksjonsproblemer.

>>>Les mer

Kan sex i et langvarig forhold være spennende?

Mange par klager over at sexlivet blir forutsigbart og uspennende etterhvert. Han har kanskje oftere lyst enn henne, og maser stadig om mer enn det han får med det resultat at hun blir lei og synes at han er masete.

>>>Les mer

Hjelp, jeg klarer ikke å få orgasme

Fordi om dette kan oppleves ille og trøsten kanskje er liten når man hører at dette skjer med andre kvinner også, fortvil ikke.

>>>Les mer

Smerter ved sex.

Hodepine ved sex pleier å være assosiert med morsomheter som : ikke i kveld kjære, jeg har hodepine....men det er noen typer hodepine man kan få av å bli opphisset og å bedrive seksuell aktivitet.

>>>Les mer

Ukens sex tips!

Er du lei av at din elskede sovner oppå deg etter dere har hatt sex? Hvorfor ikke innføre en fantastisk samleiestilling som i tillegg kanskje gjør stemningen under dyna enda hetere.

>>>Les mer

Ukens sex tips!

Hvordan forhindre en fortidlig utløsning. Hvis du ønsker å unngå at han kommer når du utfører oral sex eller bruker dine hender bør du lære å kjenne igjen tegnene som sier at det er like før. Følg nøye med på hans bevegelser, muskelspenninger rundt hans edle deler og forandring i måten han puster på. Stopp opp, kjærtegn hans brystvorter og øreflipper, for så å gå tilbake til hans penis. Dette vil garantert gjøre han enda mere opphisset, men glem ikke å stoppe i tide slik at det også blir litt nytelse på deg selv.

>>>Les mer

Sex og helse

Seksuell helse er en prioritert oppgave for helsemyndighetene. Derfor gjennomfører Nasjonalt folkehelseinstitutt i april 2008 den femte landsomfattende seksualvaneundersøkelsen blant 10 000 nordmenn mellom 18 og 59 år.

>>>Les mer

Stress og helse.

I vårt hektiske samfunn er det mange som sliter med høyt tempo både på jobb og hjemme. Vi oversvømmes av krav, både de andre mennesker har til oss og de vi selv har til å være perfekte og til å rekke over alt.

>>>Les mer

Nedsatt lyst hos kvinner

I denne artikkelen skal vi snakke litt om nedsatt lyst hos kvinner, noen årsaker til dette, hva som er normalvariasjoner, og hva som kan gjøres av tiltak for å avhjelpe problemet.

>>>Les mer

Kvinners seksualitet fra 20 til 50 årene.

Det er normalt for menn og kvinner å føle lyst og kåthet i hele perioden fra tenårene til langt opp i alderdommen. Men den er ikke lik hele veien, mange faktorer påvirker både lysten og evnen til å føle seksuell opphisselse.

>>>Les mer

Mindre sex, kan gi deg bedre sex

Det er ikke altid det å ofte ha sex gir den beste for for sex. Kåt, spontan og hemnigsløs sex kan gi langt større nytelse.Legg derfor større vekt på hvordan du kan pirre din partners seksuelle lyster, enn hvor ofte dere har sex.

>>>Les mer

Samliv, irritasjon og uvaner

Guttene har nok mange meninger om hva jenter kjaser og maser om. For jenter kan små ting bli veldig store, mens gutta ofte ser litt enklere på det. Det betyr ikke at gutta ikke hører hva vi sier. Her er noen utsagn, meninger og litt ironi fra mannen til

>>>Les mer

Annonser

Mest leste artikler
Impotens og manglende sexlyst hos menn.
Impotens og manglende lyst er noe som mange opplever, og som det kan være en rekke av årsaker til. Både fysiske og psykiske faktorer kan ligge til grunn for at potensen svikter i kortere eller lengre perioder av livet.

Klikk for å lese mer!

Sex tips for menn med stor penis.
Det å ha en stor penis kan være et like stort problem for en man som det er å ha en liten penis. Det gjør vondt for en kvinne å ha samleie med en mann med stor penis hvis han ikke tar visse forhåndsregler og vet å bruke sin redskap riktig.

Klikk for å lese mer!

Orgasme, hans og hennes... ......
Orgasmefølelsen for menn og kvinner oppleves ofte likt da begge kjønn får orgasme som følger av muskel sammentrekninger / spasmer. Problemene ved å ikke få orgasme både oppleves og er ofte vidt forskjellige for menn og kvinner.

Klikk for å lese mer!

Mistet sexlysten?
At kvinner mister sexlysten er et kjent fenomen, men hva når dette skjer med mannen? Ikke er de særlig flinke å snakke om det heller.

Klikk for å lese mer!

Ereksjons- problem!
Ereksjons svik er manglende evne til å få eller opprettholde en ereksjon lenge nok til å gjennomføre et samleie. Ereksjons svikt er et nyere navn for det vi tidligere kalte impotens.

Klikk for å lese mer!

Svinnende sexlyst?
I de fleste undersøkelser sies det at vi har sex 1,6 ganger i uken. Det må nevnes at dette varierer noe i løpet av et langt liv. Grunnene til dette kan variere, alt etter hvor en befinner seg i livet.

Klikk for å lese mer!

Hvordan bli en bedre og mer utholdene elsker.
Nytelse er noe både men og kvinner ønsker i sengen. Uansett om du kan tilfredsstille henne i løpet av et par minutter anbefales det ikke at et samleie skal være ferdig på 1,2,3.

Klikk for å lese mer!

Smerter under samleie.
Det er kan være mange årsaker til smerter under samleie. Ofte er det flere ting som som medvirker til at man kan oppleve smerter når man har sex. Å finne årsaken til smertene kan ofte være vanskelig.

Klikk for å lese mer!


 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2020

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.