Fjalar!  Helse
Erotikk & Samliv
HJEMErotikk & Samliv >
 
Annonser
 
Relateret tema
  - Fetisj
  - Intimitet
  - Orgasme
  - Prevensjon
  - Seksuelle problemer
  - Tiltrekning
  - Trygg sex

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!

Spør ekspertene om
 - Alder
 - Belasningsskader
 - Forbrenning
 - Komme i gang
 - Kondisjon
 - Kosthold
 - Kroppsvekt
 - Motivasjon
 - Muskelbygging
 - Oppstramming
 - Opptrening etter sykdom
 - Overtrening
 - Rusmidler og narkotika
 - Slanking
 - Smerter og skader
 - Styrketrening
 - Teknikk
 - Trening
 - Treningsopplegg

Hva kan kondom gjøre for deg?

Kondom er det eneste prevensjonsmidlet som beskytter både mot kjønnssykdommer og mot uønsket graviditet. Bruk kondom under hele samleiet eller seksualakten, så oppnår du best beskyttelse.

>>>Les mer

Homofil eller lesbisk ?

Å være homofil innebærer at du har en følelsesmessig og seksuell tiltrekning til mennesker av samme kjønn som ditt eget.

>>>Les mer

Lysten på å bli pappa?

Da behøver sædcellene solid føde for å komme i mål. Slik spiser du deg fruktbar.

>>>Les mer

Hot or not?

Det som for noen kan være en skikkelig "turn on", kan for andre være akkurat det motsatte. Noen liker å eksprimentere med sex, mens andre foretrekker å gjøre det på gamle måten. Mange kvinner er redde for å virke for løsslupne og seksuelt erfarne, spesiellt i begynnelsen av et forhold.

>>>Les mer


ANNONSE

Helsedirektoratet friskmelder seksuelle minoriteter

Helsedirektoratet har besluttet at enkelte diagnosekoder gjøres ugyldige for bruk i Norge ved å endre den norske versjonen av det internasjonale diagnoseregisteret (ICD-10).

>>>Les mer

Hjelp, jeg klarer ikke å få orgasme

Fordi om dette kan oppleves ille og trøsten kanskje er liten når man hører at dette skjer med andre kvinner også, fortvil ikke.

>>>Les mer

Glem ikke hverandre i julestria

Det er ofte at tiden før jul kan være stressende og hva passer ikke bedre enn å gi sin partner en overraskelse. Massasjeolje, god og lun stemning, stearinlys og litt tid for dere selv er alt dere trenger.

>>>Les mer

Fantasier

Alle mennesker har seksuelle fantasier, det er en viktig del av ethverts individ seksuelle identitet. En erotisk fantasi er enhver tanke, ide`, bilde eller scenario som er seksuellt spennende og interessant for deg.

>>>Les mer

Ukens sex tips!

Er du lei av at din elskede sovner oppå deg etter dere har hatt sex? Hvorfor ikke innføre en fantastisk samleiestilling som i tillegg kanskje gjør stemningen under dyna enda hetere.

>>>Les mer

Ukens sextips!

Lær han å treffe ditt C-punkt. Punktet vi snakker om er cervix og ikke clitoris som man kanskje skulle tro. Cervix er et område innerst i skjeden med masse nervetråder og gjentagende støt mot dette område kan gi damen en herlig orgasme.

>>>Les mer

Sykdom og seksualitet.

Det er mange aspekter ved forholdene våre som vi tenker over og bekymrer oss over, men et aspekt ved livet kan plutselig bli veldig tydelig og det er helsen vår når vi blir syke.

>>>Les mer

Ukens sex tips!

Hva kan være en bedre gave til din kjære en en kveld med nytelse og avsappning. Du er kanskje ikke en proffesjonell masør, men viljen til å pleie din partner og noen tips kan kanskje hjelpe deg til å skape en spesiell atmosfære.

>>>Les mer

Ukens sextips!

Hvordan pirre deg selv til en heftigere orgasme.......

>>>Les mer

Sex og helse 2008

Seksuell helse er en prioritert oppgave for helsemyndighetene.

>>>Les mer

Sosiale relasjoner og moral påvirker sikker sex

Rundt åtte av ti ungdommer er positive til å bruke prevensjon, viser en ny studie ved Nasjonalt folkehelseinstitutt.

>>>Les mer

Tenåringer og kropp.

Noen betraktninger rundt det å vokse opp, gryende seksualitet, lyst og forventninger. Tenårene er kanskje den mest spennende tiden og samtidig den vanskeligste og mest krevende tiden i livet.

>>>Les mer

Mest leste artikler
Intimbarbering
Den sensuelle følesen av en glattbarbert vagina er for mange menn uimotståelig. Om du er kvinne og ønsker en liten landingsstripe eller vil være helt glatt, eller du er mann som ønsker glattbarberte testikler så finnes det.........

Klikk for å lese mer!

Kvinnelig ejakulasjon.
Et tema som opptar mange som er opptatt av G-punktet og G-punktorgasme er kvinnelig ejakulasjon, dvs om kvinner kan sprute når de får orgasme.

Klikk for å lese mer!

Prostatagleder og hvordan tilfredsstille din mann til nye høyder…
Det har vært skrevet side opp og side ned om kvinnens g-punkt, ikke så mange vet at også mannen har et tilsvarende lystsenter. Lær deg hvordan du kan hjelpe han til enda bedre nytelse.

Klikk for å lese mer!

La henne få oppleve en skikkelig klitoris orgasme
Klitoris orgasme regnes for å være en av det mest intense og pirrende opplevelsene en kvinne har under samleie. Det er også lettere for de fleste kvinner å få orgasme ved at klitoris blir stimulert en det er for henne å få en vaginal orgasme. Så her er m

Klikk for å lese mer!

Punkter for nytelse.
Leger og sexologer har de siste årene stadig fortalt oss om erogene soner og punkter på kroppen som har spesielt mange nerveender og derfor er spesielt følsomme for berøring. Det virker som om det stadig blir oppdaget nye spennende punkter å utforske

Klikk for å lese mer!

Orgasmetips
Mange kvinner sliter med å bli seksuelt opphisset og få orgasme så her kommer noen enkle tips!

Klikk for å lese mer!

Hvordan oppnå bedre og kraftigere orgasmer
Lær deg å intensivere dine orgasmer med noen enkle elskovs teknikker. Fokuser og nyt samtidig som din partner hjelper deg å nå nye høyder.

Klikk for å lese mer!

Tantrisk sex.
I Tantra er det slik at den største energien i universet er den seksuelle, og rituelle samleier og påfølgende orgasmer er dermed en kosmisk og guddommelig opplevelse. Kanskje det er herifra vi har uttykket å se måner og stjerner…

Klikk for å lese mer!


Annonser
 

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2020

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.