Fjalar!  Helse
HJEMErotikk & Samliv > Intimitet >
Relateret tema
  - Erotisk massasje
  - Fantasier
  - Hvordan holde sexlive..
  - Hvorfor bør kvinner g..
  - Intimitet på jobben
  - Onani
  - Piff opp sexlivet
  - Utroskap

Sponsede linker

LensWay
- Opp til 50% billigere kontaktlinser - Raske leveranser: 95% av alle ordre sendes innen 20 timer

Kontaktlinser!
YourLenses selger kontaktlinser via internett i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Gymgrossisten
Gymgrossisten er Nordens største e-handelsplass for trening, mosjon, diett og kosttilskudd.

Ønsker du å annonsere?
Klikk her!
Piff opp sexlivet med noen nye samleiestillinger!

Lær deg til å bli en kreativ elsker. Ved å utforske forskjellige samleie stillinger kan du å din kjære nå nye høyder, samtidig som sexlivet får en ny gnist.


av Lystogglede.no    Oppdatert 28.05.2006 23:57:43   

Del på Facebook
annonse

Spørsmål om forskjellige samleie stillinger / sex posisjoner er noe av de vanligste søkeordene på Internett. Dette skyldes kanskje at det er mange som lurer, og få som tør å kontakte erfaren ekspertise med sine spørsmål. Mange etterspør den beste sex stillingen, de vanligste samleie stillinger, hvilken stilling som anbefales for oral sex osv. Her er svarene ofte flere en det er spørsmål fordi opplevelsen av en stilling kan føles helt himmelsk for noen, mens andre synes det ble for mye styr.

Det finnes ikke noe fasit svar for hvordan man oppleve seksuell nytelse, men ved å prøve seg frem og utforske seg selv og sin partners erogene soner er man godt på vei. Med kreativitet og tillit til hverandre er veien til å utforske nye høyder åpen.

Mange som er i et fast forhold har lett for å slutte å utforske sin seksualitet. Dette fordi de har et trygt og godt samliv og er fornøyd med det. Man kan da undres hvorfor så mange som går i fra hverandre skylder på at ”gnisten forsvant”. Vi tror at ved å opprettholde et spennende sexliv så vil man heller ikke miste ”gnisten”, partneren vil heller ikke være så fristet til å sjekke ut om gresset er grønnere på den andre siden.

For de som ønsker å utforske sitt sex liv så har vi plukket ut noen spennende stillinger og tips for å få maksimal nytelse ut av et samleie. Det er viktig å huske at alt nytt tar tid å lære og at det kanskje ikke fungerer optimalt første gang. For at du skal få full forståelse og utbytte av de forskjellige stillingene bør du lese i gjennom følgende råd før du setter igang å prøve ut de forskjellige stillingene.

Viktig å vite for å velge riktig stillinger og få maksimalt utbytte av disse:

Samleie stillinger

Har du noen spennende stillinger du ønsker å dele med andre så nøle ikke med å sende dem til oss på post@lystogglede.no


ANNONSE
Annonser

 

Sett som startside | Legg i favoritter

Copyright © 2000 - 2020

Informasjon du finner på Fjalar sine nettsider erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell og har ikke forebyggende, helsebevarende eller rehabiliterende mål. For en sikker vurdering av medisinske problemstillinger, bør du rådføre deg med din kontaktperson innen helsevesenet.